02

– El despatx

El nostre despatx té el seu origen a l’any 1995, en el que els advocats que en formem part, ens vam donar d’alta com a advocats en exercici a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida, activitat professional que hem desenvolupat en forma exclusiva i no interrompuda des de llavors.

Després de prestar serveis per a prestigiosos despatxos d’advocats i assessories d’empresa de la ciutat de Lleida, l’any 2011 ens vam decidir a obrir el nostre propi despatx professional, que es troba a Rambla Ferran, número 1, 2n 3a, molt a prop de l’edifici dels Jutjats i de l’Audiència Provincial de Lleida, a la principal zona financera i de serveis de la ciutat.

Prestem serveis jurídics de gran qualitat, actuant sempre de forma independent.

Inspirats en la nostra activitat diària pel bon fer jurídic de l’antic despatx Mercadé, fundat pel Sr. Francisco Mercadé Pontí, podem afirmar amb orgull que prestem serveis jurídics d’excel·lent qualitat, actuant sempre de forma independent, amb provada honestedat, serietat i responsabilitat.

Formen part de la nostra clientela tant petites i mitjanes empreses, com autònoms, famílies i particulars.

Ens dediquem exclusivament a l’advocacia, i atenem als nostres clients en català, castellà i anglès.

– Filosofia

La nostra forma de treballar es basa en la nostra experiència no interrompuda de més de vint-i-sis anys d’exercici professional de l’advocacia, i es recolza en tres pilars fonamentals: l’atenció personalitzada al client, el rigorós estudi jurídic dels assumptes que se’ns encomanen, i un escrupolós respecte a les normes de deontologia professional.

Si l’encàrrec ho requereix, formem equip amb altres professionals, provinguin o no del sector jurídic.

En tot assumpte que se’ns encarrega pel nostre consell jurídic, pactem lliurement els honoraris amb els nostres clients, preparem pressupostos d’honoraris professionals i firmem fulles d’encàrrec, adaptant-nos a les circumstàncies dels clients.

El despatx es troba format pels lletrats en exercici Andrés Mercadé Merola, Carme Solé Corti i Sònia Martínez Albiñana.

<<<<<<<<<<<<